Dynamics Navision 365 Business Central

Solucions de gestió empresarial a la província de Girona

Microsoft Dynamics partner a Girona i provincia

Microsoft 365 Business Central - Canvi de partner Dynamics a Girona
Software de gestió empresarial ERP

Descobreix el nou Navision

El sector empresarial es mou a un ritme molt frenètic i obliga a gestionar el dia a dia amb molta més precisió per prendre les decisions correctes en cada moment. La tecnologia ajuda a la presa de decisions, i la integració en una única plataforma simplifica la gestió de les dades. Microsoft Dynamics 365 Business Central és una solució de gestió integrada, fiable i escalable que s’adapta a qualsevol negoci, sigui quin sigui la seva mida i la seva problemàtica de gestió. Combina la funcionalitat al núvol amb l’experiència de molts anys en la gestió d’empreses a través del software empresarial que fou conegut anteriorment com a Navision, i les seves versions successives.

Microsoft Dynamics 365 Business Central Partner Girona

Àrees de gestió de Business Central

Aumenti la visibilitat de les dades financeres de la seva empresa, optimitzi la cadena de subministrament, impulsi les vendes del seu negoci, millori la qualitat del servei, entregui projectes a temps i sense sortir-se de pressupost. Descobreixi les funcionalitats de Microsoft Dynamics 365 Business Central – Un software de gestió empresarial integral per empreses a la província de Girona. Aquestes són les característiques que han fet d’aquest ERP la solució líder a nivell mundial:

Control i gestió de projectes

Productivitat i control

Servei als clients

Disponible al núvol

Personalitzable i adaptable

Col·laboració entre empleats

SOL·LICITI UNA DEMO GRATUÏTA DE BUSINESS CENTRAL

Coneixi els beneficios de l'ERP de Microsoft

¿Quin pla d'ERP s'ajusta millor a la teva empresa?

Business Central
0
Clients​
0
Anys (Navision)​
0
Països
0
Partners
0
Usuaris​

Contacti amb un Partner de Microsoft referència a Girona

Rebi assessorament de tècnics que compten amb una experiència mitjana de 16 anys a la professió, mantenim una rotació de personal molt baixa i utilitzem a la nostra activitat procediments i metodologies àgils enfocades a resultats. Per tant, la garantia d’un bon nivell de satisfacció amb nosaltres és bastant elevada. Resolem les inquietuds sobre la gestió empresarial sense cap compromís i ens adaptem a les necessitas de qualsevol negoci.

Hem treballat tant en la implementació de zero com en l’actualització de Navision a Dynamics a motles empreses de la província, començant per Girona ciutat, i també Olot, Banyoles, Figueres, Palafrugell, Blanes, Cassà de la Selva, Santa Coloma de Farners, Ripoll, Palamós, La Bisbal, Fornells, i moltes altres localitats.

Al mateix temps, i veient els números de just a dalt, Microsoft i el seu producte ERP són una referència a nivell mundial en quant a base d’ús. Per tant, no dubti que aquest producte serà una aposta segura per vostè i la vostra empresa. Contacti amb el millor Microsoft Dynamics partner a la província de Girona avui mateix.

Partner de Microsoft referencia a la provincia de Girona

Microsoft