Dynamics Navision 365 Business Central

ERP soluciones informaticas Microsoft
Microsoft Dynamics 365 Logo 2022

La nova versió de Dynamics NAV

El sector empresarial es mou a un ritme molt frenètic i obliga a gestionar el dia a dia amb molta més precisió per prendre les decisions correctes en cada moment. La tecnologia ajuda a la presa de decisions. La integració en una única plataforma simplifica la gestió de les dades. Per tot això es va crear Microsoft Dynamics Business Central, que és el successor de Dynamics NAV. I a la vegada, el Dynamics NAV és el successor de l’antic Navision, que fou un programa molt famós però que a dia d’avui ja ha quedat desfasat i obsolet.

Dynamics 365 al núvol

Aquest ERP és una solució de gestió integrada, fiable i escalable que s’adapta a qualsevol negoci sigui quin sigui la seva mida i la seva problemàtica de gestió. Combina la funcionalitat al núvol amb l’experiència de molts anys en la gestió d’empreses.
Gràcies a la seva modalitat al núvol (opcional), pots accedir al programa de gestió de la teva empresa des de qualsevol punt en connexió a internet. Igualment, també es pot escollir l’opció de fer una instal·lació local amb servidor, de manera tradicional.

AumentI la productiviTaT DE LA SEVA EMPRESA AMB LA INTEGRACIÓ DE LES DADES I L’ANÀLISI I SEGUIMENT DEL SEU NEgoci.

CONTACTEU-NOS PER A MÉS INFORMACIÓ

No dubti en emplear el següent formulari per saber més informació sobre Dynamics Navision 365 Business Central

    El teu nom (necessari)

    El teu email (necessari)

    Asumpte

    El teu missatge