Dynamics Navision 365 Business Central

PotenciÏ la digitalització de la seva empresa amb les funcionalitats que li ofereix microsoft dynamics 365 business central  

Funcionalidades Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central, aporta moltes funcionalitats que milloren la gestió de l’empresa, a més de simplificar la obtenció d’informació en temps real.

Dynamics 365 Business Central és un sistema ERP fàcil d’utilitzar i adaptar. Li ajudarà a connectar l’empresa i a pendre decisions més intel·ligents gràcies a les seves potents funcionalitats. 

A continuació, destacarem algunes de les funcionalitats que ens aporta aquesta solució:

CARACTERÍSTIQUES DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

Productivitat i control

Dynamics 365 Business Central aglutina tota la gestió de totes les àrees de la seva empresa en una única plataforma flexible i potent. Millora el tractament dels processos i aconsegueix una gestió més rendible.

Col·laboració entre departaments

La solució de Dynamics 365 Business Central reforça la col·laboració entre departaments, fins i tot en diferents ubicacions, i unifica el negoci en combinació de les funcionalitats de gestió amb l’ERP i el CRM

Servei als clients

Augmenti les oportunitats de venda i proporciona un millor servei als clients amb recomanacions que fidelitzen i generen noves vendes creuades.

Sempre disponible al núvol

Dynamics 365 Business Central està allotjat al núvol de Microsoft, això permet no preocupar-se de la infraestructura dequips i programari base i pot gaudir de la mobilitat total. La teva Gestió a qualsevol lloc ia qualsevol dispositiu.

Personalització i adaptabilitat

Microsoft amb la plataforma de la seva AppSource, botiga on-line de solucions, posa al vostre abast nombroses aplicacions de diferents Partners certificats que podràs adquirir per afegir a la funcionalitat del teu Dynamics 365 Business Central. Això permet solucionar problemàtiques particulars del seu negoci sense necessitat de desenvolupaments específics.

Control i gestió de projectes

Un apartat de la solució de Dynamics 365 Business Central és la gestió de projectes. Aquest apartat permet controlar els processos que s’han previst realitzar en un projecte determinat i alhora gestionar els recursos dedicats i els costos que implica el seguiment del projecte.

CONTACTEU-NOS PER A MÉS INFORMACIÓ

No dubti en emplear el següent formulari per saber més informació sobre Dynamics Navision 365 Business Central

  El teu nom (necessari)

  El teu email (necessari)

  Asumpte

  El teu missatge

  [mpg project-id=”4″ ] [/mpg]

  [mpg project-id=”4″ ] [/mpg]